företagsförmedling

Köpa företag

Hos oss på Företagsmäklare Örebro har vi erfarna mäklare som kan hjälpa dig med att köpa befintligt företag. Processen är omfattande och det är därför viktigt att du tar hjälp av kunniga personer som kan vägleda dig när du vill köpa företag. Vi tar fram information om företaget du är intresserad av för att bättre få en förståelse av hur rörelsens situation ser ut i dag och vilka åtgärder du kan tänkas behöva ta i framtiden.

Köpa företag – att tänka på innan du fullföljer ett köp

För att köpa enskild firma är det viktigt att anlita juridiskt kunniga mäklare som kan hjälpa dig att gå igenom prospekten av potentiella företag som är av intresse. Tillsammans kan vi gå igenom dokumenten grundligt så att du med säkerhet vet att de är sanningsenliga och korrekta.

Vi har lång erfarenhet av visningar och marknadsföring på vår företagsförmedling i Örebro. Om du redan har hittat en verksamhet som du är intresserad av att köpa så kan vi bistå med juridisk hjälp för att du tryggt ska kunna fullfölja köpet.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig att köpa företag i Örebro

På vår företagsförmedling i Örebro kan vi bistå med hjälp vid köp av bolag. Vi säkerställer detta genom att:

  • Erbjuda dig expertrådgivning inför, under och efter köp
  • Sköta kontakten mellan dig och säljare av bolag
  • Verifiera att företaget du är intresserad av har gett ifrån sig korrekta uppgifter

Våra företagsmäklare hjälper dig hitta rätt företag till rätt pris

Hos oss finns den kunskap och expertis som du behöver om du är intresserad av att köpa företag i Örebro. Våra företagsmäklare kan bistå med hjälp för att få en rättvis värdering av rörelsen som du är intresserad av. Även om du funderar på att sälja företag så är du välkommen att höra av dig till oss via vår hemsida, telefon eller mejl.

Alla uppdrag som vi åtar oss sker utan förbehåll och vi tar inga dolda avgifter utan vi redovisar klart och tydligt vårt förslag på arvode.