företagsförmedling

Sälja företag

Hos oss på Företagsmäklare Örebro har vi samlat kunnig och erfaren personal som kan erbjuda dig en helhetslösning vid en försäljning. När du funderar på att sälja företag går vi tillsammans igenom den stora processen som väntar och de olika delmomenten.

För att affären ska bli gynnsam gör vi en värdering av företaget för att se om det finns eventuella åtgärder som kan vidtas och därmed göra din verksamhet mer attraktiv för potentiella köpare. Ju tidigare vi involveras desto bättre grundarbete kan vi utföra för att åstadkomma en lyckad affär.

Vi hjälper dig att sälja aktiebolag, enskild firma och handelsbolag

Våra företagsförmedlare i Örebro besitter den juridiska kunskap som är essentiell när du vill sälja enskild firma eller något annat bolag. När vi tar fram det prospekt som presenterar din verksamhet säkerställer vi att informationen är korrekt och sanningsenlig. Vi har mångårig erfarenhet inom visning av rörelser och marknadsföring av dessa.

När rätt köpare har givit ett erbjudande du som säljare godkänner upprättar vi alla de dokument som krävs för att fullfölja försäljningen. Vi finns tillgängliga genom hela processen för att du ska känna dig trygg med vårt arbete.

Ett helhetskoncept när du vill sälja företag i Örebro

Använd dig av våra kunniga företagsmäklare då du vill sälja enskild firma eller annan verksamhet. Vi erbjuder:

  • Marknadsföring och presentation av verksamheten på ett sanningsenligt och fördelaktigt sätt
  • Rådgivning innan, under och efter genomförd försäljning
  • Vi tar hand om köparkontakter och att hitta den rätta köparen för ditt företag

Våra företagsmäklare håller ett bra arvode

Innan du beslutar dig för att sälja företag i Örebro rekommenderar vi att du kontaktar oss för att få din verksamhet värderad. Vi har mångårig erfarenhet av att värdera företag och det gör vi alltid opartiskt. Det ger dig en klar bild av vad du kan tänkas få för ditt företag samtidigt som eventuella köpare får en första introduktion till värdet av din verksamhet.

Vi debiterar ingen avgift för att göra en första konsultation och du är välkommen att kontakta oss på mejl eller telefon så att vi kan komma igång med processen.

Kontakta oss för mer information och för en kostnadsfri konsultation!